Nordea samler kræfterne

Søndag 8. oktober 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nordea samler kræfterne
Nordeas pengeautomater vil fortsat være i Jernbanegade.

Nordeas bankrådgivere i Haslev flyttes nu til Næstved og Ringsted, men pengeautomaten og Landbrugscentret forbliver i Haslev.

For fortsat at sikre vores kunder kompetent og relevant rådgivning samles vi i større rådgivningsteams i fremtidssikrede filialer med stærkt fagligt miljø, da kravene til rådgivernes faglige kompetencer er større end nogensinde, og de bliver bestemt ikke mindre i fremtiden, forklarer regionsdirektør Gitte Kristensen.

Bankrådgiverne i Haslev flyttes til Næstved og Ringsted den 13. november, men Nordea forlader ikke Haslev, idet der stadig vil være mulighed for at holde aftalte møder i Jernbanegade 27. Derudover vil Landbrugscenter Sjælland uændret være i Jernbanegade i Haslev.

Nordeas automater vil ligeledes uændret være at finde i Jernbanegade. I automaterne er der mulighed for både at hæve og indsætte danske kroner og euro.

Nordea opfordrer til fortsat at sende ansøgninger til Nordea-fonden, som støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Alle bankrådgivere fra Haslev er fremadrettet er at finde i enten Næstved eller Ringsted, så det vil være kendte ansigter, kunderne møder i Næstved eller Ringsted.

Alle kunder tilbydes, at afholde møde pr. telefon eller online, hvor der er mulighed for rådgivning alle ugens dage fra kl. 08-22.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
Nordea har tydeligvis ikke hørt om ‘Handl lokalt - det betaler sig’. Og de forretninger som er en del af denne kampagne må så klare sig selv, uden en Nordea-filial i byen.
Skam jer Nordea !!
Jeg kan blot opfordre til at man vender Nordea ryggen og vender blikket mod den ene bank, som stadig er til stede i Haslev. (længere oppe ad Jernbanegade, på modsatte side af vejen)
L. Pedersen, 08-10-2017 21:49:28


Da Nordea lavede samme nummer i Faxe, inden filialen lukkede, hed det serviceoptimering.

Serviceoptimering!

P. Nielsen, 08-10-2017 15:37:27


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Hjerteforeningen har brug for din hjælp et par timer
- Vinterjazz i Kongsted Kirke
- Generalforsamling og 50 års jubilæum i Røde Kors
- Russisk trio i Faxe Kirke
- Roklubben Viking fylder 75 år - flot jubilæumsskrift på vej
- De olympiske lege for skolerne
- Popmessen – en førsteopførelse
- Store oplevelser på Christiania og i Operaen
- KuBA Art Messe
- Livet på herregården Aalholm for 100 år siden
- Diamantbryllup
- Foredrag om Gummi-Tarzans far, Ole Lund Kirkegaard