Til glæden- historien om min mormor og mig

Søndag 8. oktober 2017 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Til glæden- historien om min mormor og mig
Foto: Sascha Specht

Oplev et helt specielt stykke, en kærlighedserklæring til den danske sangskat, en intim-forestilling om identitet, rødder og længslen efter fællesskab. Efter forestillingen er der fællessang og debat.

Søndag den 15. oktober kl. 15 kan man i Haslev Folkebiblioteks store sal opleve forestillingen »Til glæden- historien om min mormor og mig«.

Til Glæden er en kærlighedserklæring til den danske sangskat. En intim-forestilling om identitet, rødder og længslen efter fællesskab. Et kammerspil med én sanger og to musikere, bygget over en række danske sange fra perioden 1850-1975. Musikken og fortællingen følges hånd i hånd og med afsæt i historien om et tab og en stor sorg må vores fortæller starte forfra og redefinere sig selv og sine rødder. Forestillingen er et kvindeportræt, der også bliver et Danmarks-portræt. Den berører temaer som: Hvad er national identitet i 2017?, Hvad stiller vi op med vores moderne rodløshed? Hvad er rødder? Hvor og hvordan kan vi finde fodfæste i en verden og virkelighed i stadig forvandling? Kan vi finde både individuel frihed og fællesskab i nutidens stærkt individorienteret præstationssamfund i Danmark anno 2017? Er der hjælp at hente i kampen for at finde balance – i Højskolesangbogen?

I stykket medvirker sanger og skuespiller Ingeborg Fangel Mo, Duoen Askou/Andersen på violin og accordion.

Producenten er Musikteatret SAUM – et Nordisk Musikteater stiftet af den klassisk uddannede sanger Ingeborg Fangel Mo. I dag drives SAUM på projektbasis - i sæson 2017/18 med særlig tilknytning til Faxe Kommune.

Forestillingen varer 50 minutter + debat og fællessang.Til Glæden er udenfor abonnement. Billetterne koster 100 kr. inklusiv kaffe/the og de kan købes hos Haslev Boghandel, Jernbanegade eller man kan kontakte forretningsfører Birgit Andersen på tlf. 56 31 55 95.

”Det er nærliggende at gå i teatret i Haslev!”

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Hjerteforeningen har brug for din hjælp et par timer
- Vinterjazz i Kongsted Kirke
- Generalforsamling og 50 års jubilæum i Røde Kors
- Russisk trio i Faxe Kirke
- Roklubben Viking fylder 75 år - flot jubilæumsskrift på vej
- De olympiske lege for skolerne
- Popmessen – en førsteopførelse
- Store oplevelser på Christiania og i Operaen
- KuBA Art Messe
- Livet på herregården Aalholm for 100 år siden
- Diamantbryllup
- Foredrag om Gummi-Tarzans far, Ole Lund Kirkegaard