Rasmus Birkerod starter for sig selv

Tirsdag 10. oktober 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Rasmus Birkerod starter for sig selv
TV-værten Rasmus Birkerod, som bor i Haslev, har efter 11 år på TVØst sagt sit job op.

Han mener, at samtalen og samværet er trængt i defensiven. Derfor kvitter han jobbet som studievært og bygger en ny virksomhed op omkring mottoet »indsigt gennem menneskemøder«.

Det er øjenkontakten, nærværet og oplevelserne, der er i fokus i Rasmus Birkerods nye virksomhed Birkerod Indsigt.

Mobiltelefonen og de sociale medier er nyttige redskaber - men de kan aldrig erstatte det, vi helt grundlæggende har brug for som mennesker: Øjenkontakten og mødet med andre. Det er, når vi ser hinanden og genkender hinanden, at vi også får indsigter om os selv. Samværet og samtalen er trængt i defensiven mange steder. Det er tid til at give den del af tilværelsen et pift, siger Rasmus Birkerod.

Derfor har han nu udviklet konceptet ”Indsigt gennem menneskemøder”. Han har netop udgivet sit website www.birkerod-indsigt.dk. Her tilbyder han samtaleforløb med fokus på personlig udvikling samt en række nye foredrag.

Desuden lancerer han kursusrejser for alle til Israel og Vestbredden, hvor han tidligere boet. Han har på det seneste kørt uddannelsesrejser i området for journalister og fotografer. Derudover er Birkerod klar med et nyt, intensivt teologikursus for alle med interesse for ”tro & eksistens”.

Jeg siger farvel til en suveræn arbejdsplads og et attraktivt job. Men den respons jeg får på rejserne og foredragene er så overvældende, at jeg nu giver det fuld fokus. Dette, at få indsigt ved at mødes og være sammen om oplevelser, er særdeles værdifuldt i den tid, vi lever i nu, siger 42-årige Rasmus Birkerod, der er ophavsmand, redaktør og studievært på programmerne Præstens Lektie og Hvem er du! på TV ØST.

Han modtog i 2014 KLF, Kirke og Mediers landsdækkende hæderspris, til trods for, at programmerne bliver sendt på en regional tv-station.

Rasmus Birkerod udkommer med Præstens Lektie for sidste gang torsdag den 26. oktober. Han har været studievært på TV Øst i 11 år.  

Man kan læse meget mere om hvad Rasmus tilbyder i sit nye firma på se www.birkerod-indsigt.dk.© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- 3 spillere udvalgt til Special Olympics
- Sidste udkald til Mini-Bogmesse i Haslev
- Julestue på Det Gamle Seminarium
- Vandt 10.000 kr i Haslev Handelsstandsforenings julekonkurrence
- Faxe Rotary uddelte julehjælp til lokale kirker
- Hjælp Sparekassen med at pynte juletræ
- Fedt nyt udeområde til de unge
- Faxe Forsyning fejrer 10 års jubilæum
- Julekort er stadig moderne
- Høflig nisse åbner døren og bukker
- Klovnen Tulles juleshow gjorde mange glade
- Juletræet blev tændt