Lov og uorden

Mandag 7. august 2017 kl. 13:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lov og uorden
Indlæg af: Eli Jacobi Nielsen
Byrådsmedlem, Dansk Folkeparti, Faxe
Prins Buris Vej 19
4653Karise

Det er en forudsætning for enhver stats beståen at man har faste grænser og er parat til at fastholde disse. Alligevel hævdes det jævnligt at den danske grænsekontrol ikke virker, at der er ubemandede overgange og at grænsen kan krydses i det åbne land osv. Kendsgerningen er imidlertid at der i 2016 blot ved stikprøvekontrol blev afvist knap 3000 personer af hovedsagelig mellemøstlig oprindelse ved grænsen. Det viser der er behov for permanent kontrol ved alle overgange, og opsætning af hegn mellem disse, for at sikre kontrol med hvem der kommer ind i landet.

Betjentene skal således ikke flyttes til storbyerne for at deltage i bekæmpelsen af skyderierne der. Eskalationen i bandekriminalitet er hovedsagelig et resultat af de sidste generations indvandring. Selv nok så mange solstrålehistorier om velfungerende indvandrere kan ikke skjule at den mellemøstlige voldskultur har holdt sit indtog, og at det danske retssystem ikke formår at håndtere problemerne.

Enhver med kendskab til de muslimske, mellemøstlige samfund ved at disse er præget af en aggressiv, konfronterende omgangsform, og at venlighed og eftergivenhed betragtes som svaghed, der bliver udnyttet. Denne holdning medbringes til Danmark, og det er derfor håbløst naivt når der f.eks. idømmes forbrydere adskillige betingede udvisninger, endda efter talrige lovovertrædelser. Der er behov for en langt mere konsekvent tilgang, kun mulighed for betinget dom hvis den første forseelse er en mindre berigelsesforbrydelse, derefter længere fængselsstraffe og naturligvis eksekvering af udvisninger og fratagelse af evt. statsborgerskab.

Selv med disse tiltag vil det være vanskeligt og ressourcekrævende at dæmme op for den stigende kriminalitet, men med den nuværende blødsødne danske holdning vil lovløsheden fortsætte med at brede sig.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
Du har så evindelig ret Eli Nielsen.

Der MÅ snart blive iværksat en permanent grænse, så vi kan beskytte vort land, vort kære Danmark, mod de tiltagende horder af migranter.

Der spås jo, at snart venter mange folk fra Afrika, for at komme ind i vort generøse land.

På et tidspunkt er nok , nok - vor lilleputland er ikke gearet eller har nogensomhelst forpligtelse til, at huse disse mennesker.

Når de først er arriveret, bliver det vanskeligt at udvise dem.


Folk udefra skal ikke have ret til at komme her og belaste vor velfærd, kultur og levevis.
En levevis vi har praksiseret igennem århundreder.

Man er ikke dansker, fordi man har tvunget sig adgang.I. Dam, 19-08-2017 19:19:02

http://politiken.dk/deadsections/kommentarer/internationalkommentar/art6045489/EU-dom-siger-god-for-tilbagesendelse-af-asylans%C3%B8gere
Det helt store problem er: LARS LØKKE som er ham, der har lukket rigtigt mange ind dengang de gik på vores motorveje. Lars Løkke og Søren Pind foretog sig intet; de stod blot og gloede som to køer på en staldport. Alle disse flygtninge burde være afvist på grænsen efter reglerne om første sikre land. Nu har vi ovenikøbet fået en EU dom, som siger, at det er fuldstændigt efter bogen og lovligt at afvise flygtninge fra et sikkert land. Lars Løkke og dermed venstre arbejder ikke for Danmark , men først og fremmest for signe egne interesser, som går ud på at please EU, fordi han derved gør sig lækker som en oplagt kandidat til et top job i EU, når han efter næste valg ikke længere er statsminister, og sandsynligvis heller ikke formand for venstre. Lars Løkke skylder Danmark en forklaring på, hvorfor han ikke stoppede flygtningene efter gældende regler om første sikre land.
J. H. Petersen, 09-08-2017 11:24:31


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- SKAT foretager ejendomsvurderinger
- Ejendomsskat, bestilling af møde med borgmesteren
- Massakren på Skoleengen- sæson 2
- Har slået vejrmøller hele vejen rundt om Lunden
- Masser af vilje til integration hos borgerne
- Udsmykning af rundkørsel - nu sker der noget...
- Erhvervsliv i Faxe Kommune
- Mere erhverv til kommunen
- Hvorfor flagede I ikke for Frederik?
- Muldvarpeskuddet - pinligt Faxe Kommune
- Bukkejagt fra ulovlige skydetårne
- Prioriterer byrådet kvaliteten i vores skoler?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst