Bankospil gav 16.864 kroner til Stafet for Livet

Fredag 14. juli 2017 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bankospil gav 16.864 kroner til Stafet for Livet
Det var en meget glad formand for Stafet for Livet Haslev, Dorte Nybjerg, der forleden var i Kvickly Haslev for at modtage overskuddet fra forårets bankospil, som fandt sted i april i forbindelse med Kvicklys årsmøde.

Overskuddet blev på 16.864 kroner, godt 6.000 mere end sidste år.
Det er jo fantastisk, når lokale virksomheder har lyst til at støtte Stafet for Livet. Og det er et fint initiativ fra Kvicklys side at bruge stafetfrivillige til det praktiske i forbindelse med årsmøde og bankospil og så donere overskuddet, sagde Dorte Nybjerg, som samtidig opfordrede andre virksomheder til at melde hold til stafetten og derved få et døgn, hvor de ansatte med familie kan være sammen om en fælles sag.

Afdelingsleder, Nina Gillmeister og salgsassistent i frugt og grønt, Ida Andreasen overrakte i fællesskab kuverten med pengene til Dorte Nybjerg. Både Nina og Ida håber, at Kvickly igen i år kan stille med et hold, når Stafet for Livet Haslev løber af stabelen den 9. - 10. september. De har begge deltaget i stafetten tidligere og synes, det var en god oplevelse, hvor man kunne være sammen med sine kolleger på en anden måde end til hverdag.

I øvrigt er det Kvickly Haslev, der fremstiller den varme mad, der serveres ved stafetten lørdag aften. Aftensmenuen står på stafet-gryde med ris og salat og skal bestilles på forhånd. Det kan man læse mere om på stafetforlivet.dk/haslev, hvor også maden kan bestilles og betales.

Stafet for Livet Haslev finder sted i weekenden 9. - 10. september i parken på MSG Midtsjællands Gymnasium i Skolegade. Stafet for Livet er et livsbekræftende socialt arrangement, hvor alle berørt af kræft kan opleve støtte og opbakning fra venner, familie og kolleger i kampen mod kræft. Det er et døgn med holdaktivitet, underholdning og oplysning om kræft. 1600 deltagere og Fightere deltog sidste år i Stafet for Livet Haslev og forberedelserne til dette års stafet er i fuld gang. Det er muligt at læse mere om Stafet for Livet Haslev og tilmelde sig på stafetforlivet.dk/haslev

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst