Rivierafesten 2017

Torsdag 13. juli 2017 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Rivierafesten 2017
Rivierafesten 2017
Riviera-festen 2017 starter torsdag den 27. juli og slutter søndag den 30. juli og hvad sker der så i år i Det Store Telt?

Der kommer blandt andet nogle fantastiske musikere og spiller fredag og lørdag aften, og de første der spiller op til dans er Miss Rise, som spiller fredag den 28. juli fra kl. 21-01, og ikke tidligere har spillet til Riviera-festen. Lunden er de dog bekendt med, for det var her Almer Simonsen hørte dem på et kræmmermarked og sidste år fik dem med til Musik i Lunden, som er levende musik om lørdagen, når kræmmerne har marked.

De 4 personer, som er Rise, Frank, Terje og Jon har spillet sammen i 3 1/2 år, og tidligere spillet sammen parvis Rise og Frank og Terje og Jon igennem henholdsvis 20 og 33 år. Wauw – det gir´da en vis portion erfaring og de fire har da spillet med andre bands på kryds og tværs gennem årene.

Men så oplevede Terje og Jon at se Rise optræde, og så spurgte de dem om hun ikke havde lyst til at spille med dem....... og det havde hun og Frank skulle med og det kom han.

De øver mindst én gang ugentligt, og til tider kan de helt få ”abstinenser”, hvis ugen er blevet for lang.

Jon siger, at det at spille holder venskabet ved lige, og selv om det en hobby hos dem alle, så er den kommet for at blive. En hobby, som handler om, at se glæden hos folk, når de spiller. En fra publikum sagde:” at se jer spille smitter af på folk, og glæden spreder sig”.

Miss Rise spiller ikke de mest populære pop-hits, siger Rise, som den kvindelige forsanger og guitarist hedder, næh, de spiller dynamisk, energisk og melodiøs rock skrevet af eller sunget af rockens stærke kvinder, og måske er nummeret oprindeligt lavet af en mand. Men når blot én stærk rocksangerinde har sunget den, vips, så kommer den på repertoiret og lavet anderledes end originalen, og der er brug for et stort repertoire, da de de jo nemt kommer op på at spille 60-75 sange i løbet af en koncert. Så er der også lige den detalje, at de spiller uden synthesizer. Det er ren elektrisk tråd, med forstærker, intet andet, og så kan de også alle numrene ”udenad”. Det er i sig selv en præstation, når man skal huske så mange numre. Jon siger, også at dét at spille andres værker får dem ud af comfort-zonen og så nyder de at udfylde rollen som dem, der bringer musik og glæde til folk. Det er musik fra 60’erne til 10’erne, musik, som har været med dem hele vejen.

Det skal da opleves, ikke?

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Sjællands Erhvervsbeklædning overtager Sportigan i Faxe og flytter til Rønnede
- Veterantog til Dyrehavsbakken i Klampenborg
- RIF Cykelmotion har taget hul på sæsonen
- 230 efterskoleelever i udfordrende 24 timers challenge
- Candyman savner Haslev
- "Golfens Dag" i Rønnede
- Livsstilsmesse på Gisselfeld
- Personændring hos PointBiler
- Lokal udgiver bog om strikkede krammedyr
- Luft, smag og syn er nyt
- 11 klip i kørekortet
- Få indflydelse på dit lokalområde
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst