Gefion pladsen får sået græs

Mandag 10. juli 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gefion pladsen får sået græs
Nedrivningstomten efter det hedengangne Gefion værtshus har længe set ud som en efterkrigstomt. Men nu har nedrivningsfirmaet Preben Hockerup været ude med de store maskiner, planeret, kørt muld på og så planeret endnu en gang.

Når denne avis udkommer skulle der også gerne være sået græs på arealet, så om et par regnbygers tis skulle det gerne piple grønt op på stedet.
-Vi får et læs jord mere og så bliver det helt planeret ud, siger maskinfører Kenneth Johansen.

Begejstringen er stor, både fra tilfældige forbipasserende og forretningerne der nu får fri udsigt til den udvidede Gefionplads. Frederiks Villa er netop genåbnet ved siden af den nye Super Brugs og Marias glade Pølser får fornøjelsen af det kommende, åbne område. Det er også lige på tide med smukkeseringen.

Cykelturisterne myldrer gennem Hovedgaden, på deres vej fra Berlin til København, sommerhusene er også pænt pakket ud og mange andre gode kræfter er med til at gøre deres for at bymidten i Faxe Ladeplads bliver et sted vi alle holder af at se på.

Selv den lille ukrudtsplantage, bag Faxevej 2, fik en klipning lovede Centerchef Jørgen Veisig fra kommunens Plan og Miljø. Noget som initiativtagerne til den nyåbnede ”Maria’s Grill” sikkert vil glæde sig meget over sammen med de grill-lystne kunder bag Gefionpladsen. Tilbage står nu kun en gammel træstub, på grænsen mellem boligejer Boserup og kommunens nyerhvervede areal. Den var gemt og glemt under det høje ukrudt. Desværre er den føde-og udklækningssted for myriader af spyfluer. Men måske bliver den også snart kun et minde om det der var engang.

Og jo, ganske kort efter denne artikel var skrevet blev både ukrudt og træstubbe fjernede fra hjørnet. Så tak til Jørgen Veisig fra kommunens Plan og Miljø for hurtig udrykning. Og det samme til Faxe Brand og Redning der nåede frem på rekordtid for at slukke branden i den nyåbnede Grill bag Gefion pladsen. Grill-pavillionen står nok ikke til at redde, men Maria Løve Østerbye har lovet at sætte sin pølsevogn "Marias Glade Pølser" op på Brugsens gamle P-plads så hurtigt som det er muligt at få tilladelserne i orden.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
En dyr græsplæne....total uden visioner
Og tomt på tomt.Niels Pedersen , 11-07-2017 09:01:35


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst