Sommerkoncert i Hylleholt Kirke

Søndag 9. juli 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sommerkoncert i Hylleholt Kirke
Det er en bemærkelsesværdig duo, Shaw-Magnussen Duo med David Lau Magnussen (piano) og Jacob Shaw (cello) der holder koncert.

Duoen blev bl.a. sidste år inviteret af Anglo Danish Society i London til at spille for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Ved koncerten i Hylleholt kirke vil der bla. blive spillet værker af Edvard Grieg, Robert Schumann og Bela Bartok. En dynamisk og lyrisk koncert, der belyser den store indflydelse folkelig musik har haft på vestlig klassisk musik.

Her i lokalområdet kender vi også David Lau Magnussen fra hans tidligere ansættelse som en særdeles kompetent organist i Smerup, Spjellerup, Hellested og Vemmetofte Kirker. Han har igennem de seneste år etableret sig som en af de førende pianister i Danmark.

Yderst aktiv som solist og kammermusiker har David modtaget adskillige priser og udmærkelser, blandt dem den prestigefyldte “ Odd Fellow Artist Award“. Ud over regelmæssige radio-og tv-optrædener har han medvirket på flere cd-indspilninger. David har spillet koncerter i de fleste europæiske lande, hele Skandinavien og Asien.

Han har optrådt i Kina både som solist og sammen med sin Duo Shaw-Magnussen. Det er netop denne verdensberømte og særdeles velspillende duo, der gæster Hylleholt kirke ved årets sommerkoncert. Den prisvindende britiske cellist Jacob Shaw har fået stor ros for sine koncerter og har etableret sig som en af de mest fremtrædende unge solister bosat i Skandinavien.

Shaw-Magnussen Duo blev dannet i København 2012 og har optrådt i adskillige lande og på tværs af kontinenter i sale som Carnegie hall, Guangzhou Opera, Porto Casa da Musica og er ofte transmitteret i både fjernsyn og radio internationalt. koncerten afholdes søndag den 13. august kl. 16.00 i Hylleholt Kirke.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Gnoss - et af Skotlands hotteste bands
- Kunsten er det vigtigste
- To indbrud i Haslev
- Madglade frivillige søges til Madskoler
- Når en handicappet fylder 18 år sker der mange ting
- MSG Academy vandt Ringsteds innovationskonkurrence – igen!
- Hyggelige fortællestunder støtter børnenes sprogudvikling
- Fire fik zoneforbud i Haslev
- Ny formand og nyt æresmedlem i Faxe Boldklub
- Ny massør skal massere til DM
- Åbningsfest i Café K
- Kokain og MDMA fundet under ransagning