Haslev Farve & Gulv lukker

Mandag 10. juli 2017 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Farve & Gulv lukker
Christian Wolff har startet ophørsudsalg i forretningen på Grønlandsvej.

Christian Wolff har valgt at lukke Haslev Farve & Gulv – Sjællands Flisecenter, og er netop startet ophørssalg i den store forretning på Grønlandsvej 16 i Haslev.

Christian har siden 2015 været indehaver af ”Midtsjællands Store Inspirationshus”, som har været betegnelsen af forretningen, idet man her kunne købe materialer til istandsættelse eller nybyg af boligen indendørs, dvs. maling, trægulve, fliser og klinker, tæpper mm.

Inden da drev Christian Haslev Farve & Gulv fra adressen i Jernbanegade 56, hvor der har været farvehandel i en lang årrække, men da muligheden for at overtage Sjællands Flisecenter bød sig i 2015 slog han til, med drømmen om at skabe den forretning, hvor man kunne få alt omkring maling og gulve og gulvbelægninger.

Desværre må han nu erkende at drømmen ikke kunne bære det alene og er nu startet på at sælge varelageret ud til spotpriser. ”Det har været nogle turbulente år omkring driften af butikken og da det samtidig er blevet svært at drive selvstændige malerforretninger, må jeg desværre trække stikket” udtaler Christian Wolff. ”De sidste par år har vi faktisk haft fremgang på salget af gulve, fliser og klinker, men det er specielt salget af malervarer der har svigtet. Der er i dag rigtig mange steder hvor man kan købe maling, og vi har haft svært ved at hamle op med de store byggemarkeder, der ligger rundt om os – specielt Bauhaus i Næstved, som fører de samme mærker som vi har” fortsætter Christian.

Han har samtidig en appel til forbrugerne om virkelig at tænke på den lokale opbakning, når der skal handles ind. - Det er ikke nok at tænke på det, men hvis man fortsat vil have gode lokale butikker, er man nødt til bruge dem. Dette skal ikke ses som en gang ynk og jammer, men er de barske realiteter i dag - slutter Christian Wolff.

Når forretningen er lukket skal Christian ud og finde sig et nyt job. Der har allerede været et par tilbud til ham indenfor branchen, men Christian skal lige puste ud og holde lidt ferie. Det har der ikke været tid til de seneste år.

Som tidligere nævnt er der ophørsudsalg i forretningen nu, og det har virkelig været nogle hektiske dage. Ophørsudsalget fortsætter så længe der sker noget, og er varer til. Hvis man vil få del af de mange gode tilbud skal man skynde sig ud til Haslev Farve & Gulv - Sjællands Flisecenter.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst