Haslev Taekwon-Do Skole på Summercamp

Fredag 7. juli 2017 kl. 11:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Taekwon-Do Skole på Summercamp
Graduerede fra Haslev

Haslev Taekwon-Do Skole på Summercamp
Master Shin
I weekenden d. 23.-25. juni deltog 31 taekwondoudøvere fra Haslev Taekwon-Do Skole i Shins Family Summercamp i Rishøj Hallen i Køge.

Der deltog i alt 182 udøvere i alderen 5 til 65 år i Summercampen, som er en årligt tilbagevendende begivenhed. Her samles klubberne omkring deres fælles Stormester Shin, som kommer fra Hamburg for at deltage. Det er 42 år siden Shin for første gang deltog i Summercamp i Køge.

Lejren blev fredag aften skudt i gang med en powerfyldt træning ved Master Nuno (7. dan) fra Schweiz, der med sit vindende væsen og uudtømmelige energi sørgede for, at alle fik sved på panden og smil på læben.

Weekenden igennem var der træninger på kryds og tværs af bæltegrader, alder og køn og med masser af tematræninger i basis Taekwon-Do, kamp, High Kicks, Jump Kicks, Hosinsul, Eye2Hand/foot, selvforsvar, Taegeuk, Poomse, Ja Jeon og Sunmudo og dermed lidt for en hver smag og træningslyst.

Lørdag aften toppede Campen med gradueringen af de elever, der på forhånd havde gennemgået en fysisk test og fundet egnet til at stige en bæltegrad. I år blev rekord mange, nemlig 76 udøvere gradueret ved en stemningsfyldt og varm ceremoni under overværelse af Stormester Shin, de danske Mastere, instruktørerne, øvrige deltagere og forældre.

Med gradueringen placeret lørdag aften stillede eleverne til graduering med 5 hårde træninger i kroppen – noget, der for nogle virkede uoverkommeligt og urimelig hårdt, men som alle klarede. Efterfølgende kunne graduanterne gå derfra, ikke alene med et nyt bælte med også med stolthed og oplevelsen af egen formåen – at kroppen kan mere end vi tror, og at det der føltes som et ubestigeligt bjerg kan blive en personlig sejr.

Fra Haslev blev følgende gradueret:
Hvid med guld streg: Mikkel
Gul: Asger
Gul med grøn: Andreas, Pauline, Cilja, Celina og Esben
Grøn: Sebastian og Sean
Grøn med blå streg: August, Mette, Søren N og Victoria
Blå: Ane, Asbjørn, Frank, Rasmus, Oliver og Johan V
Blå med rød streg: Jonathan og Johan R
Rød med sort streg: Nick, Camille og Ida Marie

Efter en veloverstået graduering samledes lejren til festaften med god mad, musik, karaoke og god tid til at pleje gamle venskaber og skabe nye på tværs af landet i Shins Taekwon-Do Familie - nogle går 50 år tilbage og andre helt nye fra årets lejr.

Weekenden gav også mulighed for hygge og samvær i Haslev Taekwon-Do Skoles lejr. Samlet i telt/campinglejren blev der gennem hele lejren grinet og leget i pauser og på lange lyse aftner, hvor sammenholdet og fællesskabet var i højsædet inden vi søndag kunne ønske hinanden god sommer.


Åbningsceremoni

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst