Vi vil hjælpe vores kunder

Mandag 19. juni 2017 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vi vil hjælpe vores kunder
Indsendt af: Søren Petersen, direktør for Danske Banks privatkunder i Faxe Kommune

I et indlæg her stiller formanden for Faxe Kommunes Ældreråd, Kaj Christensen, spørgsmålstegn ved mulighederne for vores kunder i Faxe Kommune, når vores samarbejde med PostNord udløber den 1. januar 2018.

Jeg kan forsikre om, at vi arbejder målrettet på en fornuftig og holdbar løsning for bankens mange kunder i Faxe Kommune.

Vi beholder vores udbetalingsautomat på Kirketorvet i Fakse. Derudover har vi planer om at gøre det muligt at indsætte kontanter i vores pengeautomat i Haslev samt i Store Heddinge. I øjeblikket er vi i gang med at finde et nyt og velegnet sted til vores pengeautomat i Haslev, der netop efterkommer ønsket om at stå indenfor og bruge automaten. Vi forsøger også at finde et mødelokale i Haslev, hvor vi kan holde rådgivningsmøder med de kunder, der har svært ved fysisk at møde os i en af vores filialer.

Vores opgørelse viser, at antallet af betalinger i postbutikkerne er faldet betydeligt. For eksempel er der i gennemsnit knap 3 ind- og udbetalinger dagligt på posthuset i Faxe. Samtidig kan vi se, at postbutikkerne kun i meget lille omfang bliver benyttet af ældre. Vi er opmærksomme på, at flere – og især ældre – ikke er fortrolige med vores digitale løsninger eller pengeautomater og betalingskort. Derfor har vi de seneste år arbejdet på løsninger særligt til de kunder.

For eksempel har vi lanceret et kontantkort uden en personlig kode tilknyttet, og i samarbejde med Ældre Sagen har vi udviklet en letbank, der er mere enkel og brugervenlig end netbanken. Vi tilbyder også en kuvertordning, hvor kunderne kan sende deres girokort til os i frankerede kuverter, som vi udleverer. Og over hele landet holder vi også løbende kurser for ældre og andre med interesse - for at hjælpe dem i gang med både kort, letbank og brug af vores kuvertordning og pengeautomater.

Frem til årsskiftet, hvor vores aftale med PostNord udløber, vil vi naturligvis se på behovet for at udvikle yderligere tiltag til gavn for vores kunder. Vi ønsker, at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi glæder os til snart at løfte sløret for en løsning for pengeautomaten i Haslev og et nyt mødelokale, inden aftalen med PostNord udløber ved årsskiftet.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:

Hvis i vil hjælpe jeres kunder - Hvorfor lukker i så afdelinger samt lukker Pengeautomater hvor kunderne kan komme i kontakt med deres egne penge ?

Meget enkelt og konkret spørgsmål.

Du taler Driftleder Sprog - Vi arbejder på - Vi tro på - Vi vil så gerne !
osv,osv.

Danske banks evt. problemer med Post Nord eller ikke problemer - vedkommer ikke reelt ikke jeres kunder. (Det er dit og Danske Banks problem) at få løst internt !

Ser frem til at du skriver at Danske bank ikke arbejder på - men 100% lover jeres kunder at vi får indbetaling/udbetalings automater i de byer hvor i nedlægger jeres direkte kunde kontakt Filialer !!

Meget enkelt og klart sprog uden omsvøb !

Håber på et snarligt regeringsindgreb over for bla. Danske Bank ! - Her fra arbejdes der på det.

Borgernes adgang til deres egen økonomi må ikke sættes over styr af private bankers egen forvaltning. & hvad de finder rimeligt i service !!
Poul Rasmussen, 11-07-2017 23:53:19


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- SKAT foretager ejendomsvurderinger
- Ejendomsskat, bestilling af møde med borgmesteren
- Massakren på Skoleengen- sæson 2
- Har slået vejrmøller hele vejen rundt om Lunden
- Masser af vilje til integration hos borgerne
- Udsmykning af rundkørsel - nu sker der noget...
- Erhvervsliv i Faxe Kommune
- Mere erhverv til kommunen
- Hvorfor flagede I ikke for Frederik?
- Muldvarpeskuddet - pinligt Faxe Kommune
- Bukkejagt fra ulovlige skydetårne
- Prioriterer byrådet kvaliteten i vores skoler?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst