Flere kunder i butikken?

Mandag 19. juni 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Flere kunder i butikken?
Arkivfoto fra et HandlLokalt møde i februar i år

Handl Lokalt Kampagnen inviterer den 22. juni kl. 18 til 21 til et gratis detailhandels arrangement for alle butikker i Faxe Kommune.

Arrangementet starter med en gratis buffet og derefter vil der være to oplæg og en præsentation af resultaterne fra en helt frisk undersøgelse omkring, hvad der skal til for at borgerne i Faxe kommune handler lokalt.

HandlLokalt har inviteret partner Karsten Koch fra Konsulenthuset Meng & Company og HandL-Lokalt.dk til at komme og inspirere med gode tips og ideer til hvordan du kan skabe en endnu bedre forretning.

HandL-Lokalt.dk er et helt nyt koncept, der netop er sat i verden for at skabe bro mellem fysiske butikker og lokale forbrugere, som starter deres søgen efter produkter og inspiration på internettet. Handl-Lokalt.dk vil vise, hvor nemt forretninger kan skabe online synlighed helt ned på produktniveau for detailhandlen i lokalområdet.

Meng & Co. har over 25 års erfaring i at arbejde med store og små virksomheder i detailhandlen. Referencelisten er stor og tæller alt lige fra Apple, Ecco, Invita, Bones og McDonald´s til Lalandia LEGO House og Fårup sommerland.

Idet Handl Lokalt kampagnen 2017 er kommet halvvejs, har man undersøgt borgernes kendskab til Handl Lokalt kampagnen på nuværende stadie, ved at ringe til 400 borgere i kommunen. I denne forbindelse har man også undersøgt, hvad der skal til for at de handler lokalt. Er det prisen, åbningstiderne, vareudbuddet, eller noget helt andet. Resultatet af denne undersøgelse vil også blive præsenteret til aftenens arrangement.

TILMELDING: Senest 21. juni til info@businessfaxe.dk – ”Først til mølle”, da der er begrænsede pladser.

© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Tømrer Niss Tag & Byg er Cembrit Mester
- Koncert i Haslev kirke med Trio Vitruvi
- Højskole om "De store omvæltninger i Danmark og Europa"
- Rotary inviterer til julekoncert med Per Nielsen
- Endnu et topresultat af „gamle“ Viking-roere
- To børn er døde af forgiftning i Haslev
- Junior-golferes mesterskab
- Forgiftede børn i Haslev - OPDATERING
- Flere børn forgiftet i Haslev - OPDATERING
- Minimarathon i Faxe blev en stor succes
- Trakikulykke og voldsom husbrand på samme tid - se video
- Syng dansk i Karise