Byens største burger

Mandag 19. juni 2017 kl. 08:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Byens største burger
Tekst&foto: Charlotte Thaysen

Indehaveren af PitStop Kaffe og Grillbar i Haslev mener at de har byens største burger. De har nemlig netop introduceret en ny serie af burgers efter opskrift af Thomas Rhode fra Kong Hans, og en af dem er med hele 600 g kød.

Hos Pitstop på Lysholm Alle 88 har de netop introduceret en nye serie af burgers, nemlig PitStop Burgers.

Den største af de nye burgers er en dobbelt burger med to bøffer à 300 g, 4 skiver ost, 6 skiver bacon, salat, tomat, ketchup og salatmayo i en chilibolle, fortæller indehaver af PitStop Haslev Erik Andersen med et stort smil.

Ud over byens muligvis største burger, indeholder den nye serie af burgers Pitstop Classic, som er en god cafeburger med ost og bacon, en version med guacamole, en med bearnaise, med barbecue, en HOT med salsa, jalapenos og ost, og endelig XL, som er med bacon og dobbelt ost.

Alle de nye burgers fås som dobbelt - og er altså den hvor man kommer op i 600 g kød, og så fås de som menu med kartoffelbåde og 50 cl sodavand.

De nye burgers er lavet med dansk oksekød, og hos PitStop Haslev former og krydrerde selv bøfferne. Så der er al mulig grund til at komme ind og smage en af de nye lækre burgers.

Jeg havde en kunde der kom helt fra Fyn for at købe en burger. Hun valgte en classic og udtalte bagefter at det var »årets bedste burger«, fortæller Erik.

Udover grillmad til alle og børnemenuer, er PitStop også kendt for at lave smørebrød. For nylig havde de deres indtil videre største smørrebrødsordre som var på 400 stk smørebrød til et kobberbryllup, som skulle leveres kl. 12. Kl. 11.55 blev de mange smørebrød leveret. Alt blev spist og der var ros bagefter.

PitStop har i øvrigt udvidet åbningstiderne så de nu har åbent alle hverdage fra kl. 7.30 til 19.30. Derudover har de åbent lørdag kl. 11-15.30.

Med de udvidede åbningstider i hverdagene håber de, at bl.a. flere børnefamilier kigger ind til et hurtigt måltid mad: - Vi vil nemlig gerne også være et familiested, slutter Erik.

© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Tip førte til stor mængde hash i Haslev
- Faxe Kommune, sang, KOL og forskning...
- Ældrerådsvalg nærmer sig - og nu skal du møde op
- Oplev selveste Hr. Skæg på Foreningernes Dag
- Billedkunst for enhver smag
- Flaget til tops for årets første HF’ere
- De første studenter
- På tur til Kornerupgårds Have og Tuse Næs Kunsthåndværk
- Lissi stopper efter 25 år
- Husspektakler i Rønneded udviklede sig
- Haslev Festdage kigger mod Roskilde
- Faxe - blandt de første demensvenlige kommuner