Gratis arrangement for detailhandlende

Mandag 12. juni 2017 kl. 15:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gratis arrangement for detailhandlende
Handl Lokalt: Den 22. juni kl. 18 til 21.00 inviterer Handl Lokalt Kampagnen til et gratis detailhandelsarrangement for alle butikker i Faxe Kommune.

Emnet er flere kunder og mersalg.

Arrangementet starter med en gratis buffet og derefter vil der være to oplæg og en præsentation af resultaterne fra en helt frisk undersøgelse omkring, hvad der skal til for at borgerne i Faxe kommune handler lokalt.

Business Faxe har inviteret partner Karsten Koch fra Konsulenthuset Meng & Company og HandL-Lokalt.dk til at komme og inspirere med gode tips og ideer til hvordan du kan skabe en endnu bedre forretning.

HandL-Lokalt.dk, som er et helt nyt koncept, der netop er sat i verden for at skabe bro mellem fysiske butikker og lokale forbrugere, som starter deres søgen efter produkter og inspiration på internettet. Handl-Lokalt.dk vil vise, hvor nemt forretninger kan skabe online synlighed helt ned på produktniveau for detailhandlen i vores lokalområde.

Meng & Co. har over 25 års erfaring med store og små virksomheder i detailhandlen. Referencelisten er stor og tæller alt lige fra Apple,Ecco, Invita, Bones og McDonald´s til Lalandia, LEGO House og Fårup Sommerland.

Idet Handl Lokalt kampagnen 2017 er kommet halvvejs, har Business undersøgt borgernes kendskab til Handl Lokalt kampagnen på nuværende stadie, ved at ringe til 400 borgere i kommunen. I denne forbindelse har man også undersøgt, hvad der skal til for at de handler lokalt.

Er det prisen, åbningstiderne, vareudbuddet, eller noget helt andet. Resultatet af denne undersøgelse vil også blive præsenteret til aftenens arrangement.

Tilmelding senest 20 juni til info@businessfaxe.dk - „Først til mølle”, da der er begrænsede pladser.

© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Start året godt - med en rask nytårsmarch
- Julehygge i centrum
- Farvel til en del af byrødderne
- Sidste møde i det »gamle« byråd
- Julestemning ved Milano
- Flere navne til Haslev Festdage
- Fællestræning i Parasport Danmark
- Ung spritbilist ved Faxe
- HASLEV: Snusede rundt ved forretning - sigtet for tyveri
- Julehjælp fra Faxe Røde Kors
- Jørgen Nielsen fra Faxe Ladeplads ny zoo-direktør
- Faxe Ladeplads havn forbigået