50 års jubilæum

Fredag 16. juni 2017 kl. 12:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

50 års jubilæum
Lørdag den 3. juni var det præcis 50 år siden, at Haslev Y’s Men’s Club blev chartret, som international Y’s Men’s Club. Det var begyndt med seks medlemmer allerede i 1963, men i 1967 var medlemstallet 21 og stort nok til at man kunne blive en ”rigtig” klub.

I anledning af 50-året for stiftelsen blev der afholdt jubilæumsfest, som startede i Haslev Kirke, hvor der blev holdt en ”Y-jubilæums-Firer i Haslev”. Det var en festlig optakt til jubilæet, hvor sognepræst Werner Fischer-Nielsen sammen med Arne Andreasen på klaver, Ina Andreasen på tværfløjte og Gitte Paxevanos med sin flotte sangstemme var med til at skabe en meget fin start på jubilæet.

Fejringen fortsatte på Galleri Emmaus, hvor der i dagens anledning var pyntet op og dækket op til de mange forventningsfulde gæster og klubmedlemmer.

I den gamle foredragssal ”Borgen” indledtes med velkomst ved klubbens præsident Bent Grøndal, hvorefter tre personer kom i fokus. Helge Bernhøft, som har været medlem siden klubbens start, fik overrakt en 50-års nål af klubbens nyeste medlem Inger Damgaard, som har været med i et år. Poul Verner Hansen, Y’s Man og nu medlem i Flensborg, fik overrakt en vingave som symbol på sin indsats ved at være med til at starte klubben for 50 år siden i Haslev.

Herefter var der festmiddag med masser af sange og taler, alt styret med kyndig hånd af Poul Windahl.

Ved det efterfølgende kaffebord var der underholdning ved et ungt, musikalsk par, sopranen Outi Karjalainen og pianisten Lasse Jensen, der sang og spillede et varieret program af musicals, opera, gospel m. m.

Der var mulighed for at studere årsprogrammer tilbage til 1970, ligesom der også var avisudklip og plancher med fotos fra klubbens mærkedage og aktiviteter gennem årene.

Der deltog 76 personer i festlighederne, og der var gæster fra 7 andre sjællandske klubber og en enkelt sønderjysk klub.

Haslev Y’s Men’s Club tæller 44 medlemmer og er en aktiv klub, der er klar til at tage fat – også efter 50 års fødselsdagen.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Trine tager neglene hjem
- Tanke skal udskiftes på OK-stationen
- Ole åbner igen i år sin flotte have i Tuehusene
- Livsfortællinger - et helt fantastisk projekt
- Countrymusik i Lunden
- Tina Lund afholder kursus i Faxe
- Kulsvierfestival med flot nyt aktivitetshus
- Helikopter og redningsbåde i aktion i Faxe Ladeplads lørdag aften
- OPDATERET: Politi og helikopter i aktion i Faxe Ladeplads - se VIDEO
- Sov Ude sammen med De Blå Haslevspejdere
- Stort skoletriatlon for tredje gang
- Mød Ditte Gråbøl og Alberte Winding
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst