Cyklistprøver

Torsdag 15. juni 2017 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Cyklistprøver
Fra venstre er det Mia Rye Andersen fra Danske Bank som overrakte præmierne til vinderne. Maja Bøje Engdahl fik 2. pladsen, Astrid Cornelius 1. pladsen og Mie Hansen, som kom på 3. pladsen.

Som traditionen byder det, så har der igen i år været afholdt cyklistprøver i Faxe Kommune. Alle elever fra kommunens 6. klasser deltog.

Prøven bestod af undervisning i klassen, en teoriprøve, et cykel­eftersyn samt en praktisk prøve. De indledende prøver blev afholdt i Haslev, Rønnede, Karise og Faxe.

Ved disse prøver bliver der fundet 50 elever, der så deltog i den endelige cyklistfinale, som torsdag den 8. juni blev afholdt ved Sofiendalskolen. Efter en tur rundt i trafikken i Haslev, under overvågning af 9 dommere, blev de bedste cyklister på årgangen fundet.

Ud af de 50 cykelfinalister skulle der findes en top 3. Det blev Mie Hansen fra Druestrup, der tog sig af 3. pladsen. Maja Bøje Engdahl fra Vibeengskolen tog sig af 2. pladsen, mens Astrid Cornelius fra Nordskovsskolen flot snuppede 1. pladsen. Astrid kørte som den eneste hele ruten fejlfrit. Det var flot klaret.

Vinderne fik overrakt præmier af Mia Rye Andersen fra Danske Bank. Pengegaver er skænket af Danske Bank Fonden. Nr. 1 kunne cykle hjem med 1000 kr., mens nr. 2 og 3 fik 500kr. hver.© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Krybbespil
- Julekaravanen kom på besøg
- Det drejer sig om ordentlighed
- Færdselskontroller
- Faxe Sundhedscenter får ny leder
- Baldonis Julecirkus kommer til Faxe - vind billetter med Faxe Bugten
- 3 spillere udvalgt til Special Olympics
- Sidste udkald til Mini-Bogmesse i Haslev
- Julestue på Det Gamle Seminarium
- Vandt 10.000 kr i Haslev Handelsstandsforenings julekonkurrence
- Faxe Rotary uddelte julehjælp til lokale kirker
- Hjælp Sparekassen med at pynte juletræ